Представљена књига "Намештање статике - матрица дуговечности"

 

У четвртак, 22. августа, са почетком у 19 часова, у сали Библиотеке „Љубиша Р. Ђенић“ представљена је књига „Намештање статике – матрица дуговечности“, аутора Хаџи Радомира Антића и Бојана Антића.

Радомир Антић рођен је 1951. у селу Лоћани, три километра од манастира Високи Дечани. По чину је потпуковник у пензији. Након одласка у пензију, окреће се породичној традицији, која је дуга 150 година, а коју је он прихватио од деде и мајке, и успешно наставио са својом  децом.  Добио је благослов манастира Хиландар за своје исцелитељске руке 2002. године. Господин Антић има звање вишег спортског физиотерапеута од 2005. године. Захваљујући Удружењу спортске медицине промовисан је за почасног доктора спортске медицине на конгресу у Грчкој. Иначе,  aутор већ 20 година живи на подручју Општине Чајетина, у насељу Велански Гај, где успешно примењује своје вештине.

„Намештање статике зглобова - матрица дуговечности“ је књига коју је Радомир Антић написао са својим наследницима. У књизи је описана божја метода која је научно доказана у Италији и практично у Јерусалиму.

Ово вече свакако није била класична промоција, а за то се побринуо аутор  који је практично демонстрирао своје вештине којима се успешно бави више од 20 година на присутнима.