Награђујемо читаоце онлајн курсевима обраде текста и енглеског језика

Драги читаоци, 

Светски дан књиге и ауторских права се ближи, а Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“ у сарадњи са ЛИНК групом за вас има сјајну вест. BusinessAcademy, као чланица едукативних установа у оквиру ЛИНК групације, ове године вам пружа прилику да усавршите свој енглески или савладате вештину обраде текста, помоћу којих ћете напредовати како на личном, тако и на професионалном плану.

Уколико желите да добијете један од понуђених бесплатних курсева (енглески језик / обрада текста МС Wорд), потребно је да, у уторак  23. априла на Међународни дан књиге и ауторских права, будете највреднији читалац. Наиме, прва три читаоца који сутра први посете библиотеку, ће добити могућност да потпуно бесплатно похађају курс по жељи.

Уколико будете један од добитника, добићете поклон-код, помоћу којег остварујете право на бесплатан онлине курс. Након што добијени код унесете у форму која се налази на дну стране, добићете на мејл сва потребна упутства за похађање курса.

Позивамо вас да и даље редовно читате књиге и улажете у себе јер је то знање које вам нико не може одузети, а овим акцијом желимо да вас додатно мотивишемо у томе.