Промоција књиге "Сребреница: лаж или подвала српском народу" аутора Љиљане Булатовић Медић

У Библиотеци "љубиша Р. Ђенић" у четвртак, 2. новембра 2017. године Одржана је промоција књиге "Сребреница: Лаж и подвала србском народу" Љиљане Булатовић Медић. О заблудама и неистинама које се спочитавају српском народу у вези са Сребреницом, присутнима је поред ауторке говорио и Милош Миловановић, председник руководства општине Сребреница и председник Борачке организације Републике Српске и Сребренице.

Најновија књига Љиљане Булатовић Медић "Сребреница: Лаж и подвала србском народу" представља истински документ којим се разоткрива злотворска лаж, цинична и фашисоидна подвала Србима да су извршили "Геноцид над муслиманима". Та злокобна лаж о српском "Геноциду" над муслиманима у Сребреници, како наводи ауторка књиге, кована је на западу између Клинтона и Изетбеговића, како би се оправдали сви злочини и геноцид над Србима од Јасеновца до данас, од стране западних сила и њихових сателита. 

Ова књига је четврта по реду покушаја Љиљане Булатовић Медић, да направи једну библиотеку истине о страдању српског народа. По њеном мишљењу, о страдању српског народа најмање је написано, а највише је писано о Србима као онима који су извршили "Геноцид", о Србима као прогонитељима... Између осталог рекла је: "Ових дана је и Брамерц (тренутни главни тужилац Међународног кривичног трибунала за бившу Југославију) дошао у Београд да нам соли памет и да каже како ми нисмо довољно свесни да смо геноцидни. Волела бих да је бар једну од ових књига узео у руке и прочитао. Они не читају ништа осим оптужница који су спремили оснивањем Хашког трибунала, а оне су све против Срба, углавном." наводи ауторка књиге. 

О страдањима српског народа госпођа Љиљана Булатовић Медић, написала је 21 књигу. Све оне настале су из љубави према народу и истини о Србији и Србима. На промоцији књиге ауторка је изнела и своје мишљење о Чајетини као вароши и људима који живе овде и на Златибору.

"Осим што је оаза здравог живота, ваша општина је и оаза здраве духовности. За мене је веома подстицајно што имам прилику да овде говорим, јер ви сте овде близу Дрине. Многи од вас знају, искуством, интересовањем и животом шта тамо заиста јесте. Најтеже од свега јесте одговор на питање: Зашто Сребреница? Корени православља су тамо, који су донедавно затирани. Донедавно нисмо знали да постоји православно црквиште из шестог века. Нисмо знали да је 1232. године у Сребреници отворена православно хришћанска Митрополија".

"Наша деца треба да знају да су Срби само бранили своја огњишта, своје порекло и културу, као и у свим претходним ратовима, наша деца би требало да знају праву истину", закључила је Љиљана Булатовић Медић.  

Делови текста преузети из Златоборпреса.