Радионица "Живети у хармонији", предавач Снежана Турина, дипломирани Фенг Шуи стручњак

У четвртак, 13. октобра одржана је радионица "Живите у хармонији". Предавач је била Снежана Турина, дипломирани Фенг Шуи стручњак.

Учесници радионице могли су сазнати како да уреде свој дом да би живели у хармонији и како да заштите себе и свој дом од штетних зрачења.

Присутни су могли сазнати и шта је Фенг Шуи. Снежана Турина је рекла да је Фенг Шуи древна кинеска наука о усклађивању живота у сагласју са снагама универзума. Стара је преко 5000 година и представља науку, а није религија или њен део, као што су многи мислили. Као научни метод представља део традиције Фенг Шуи вештине и то уметност балансирања и хармонизације космичке " Чи" енергије са људима и простором.

Фенг Шуи доводи до животног бољитка, здравља и усаглашене љубави.

По тврђењу Снежане Турине, Фенг Шуи се користи у налажењу повољне локације за стан, кућу, канцеларију, унутрашњу декорацију, поправља енергетски баланс, а самим тим и здравље и љубав у простору. Наша кућа, стан или канцеларија су, у суштини, наши први кораци и увод у Фенг Шуи анализе, а касније и Фенг Шуи елаборате.

За примену Фенг Шуи техника, није потребно знање архитектуре, грађевинарства или неких других наука. Потребно је осећање припадања Планети Земљи. Само љубав и лакоћа између људи, космичке Чи енергије и простора.

Управо то, ту енергију је осетила и Снежана Турина на овој радионици, што је и уписала у Књигу утисака.